Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

З’явився перший випуск «Новинаря» реалізації ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Йдеться в ньому і про успіхи Кам’янця-Подільського.

Станом на 5 грудня більшість пілотних міст та громад підписали з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні меморандуми про співпрацю. На черзі — Кам’янець-Подільський (Хмельницька обл.) та Бахмут (Донецька обл), - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно у Кам’янці-Подільському відбулося також відкриття молодіжного центру, який може стати гідним прикладом для інших. Адже ініціатива його створення належить активним молодим людям. Вони зрозуміли, що для того, щоб почуватися краще у рідному місті та мати більше можливостей для самореалізації, їм не вистачає молодіжного простору. Тож активісти об’єдналися та виграли фінансування у місцевому бюджеті, а згодом самостійно провели всі ремонтні роботи в приміщенні, наданому місцевою владою. «Своє місце своїми ж руками», — кажуть ініціатори створення простору. Активісти сподіваються, що робота центру допоможе мобілізувати молодь міста.

Більше – за посиланням https://1drv.ms/b/s!AnjUqflRPeTsgt1gyeXjT1wcU4-LYA

Джерело. 

2ogoloshenya