Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Національна комісія, що здійснює держрегулювання у галузях енергетики та комунальних послуг, затвердила тарифи на тепло для населення.

Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні сьогодні, 11 грудня.

Так для Кам’янець-Подільського комунального підприємства "Міськтепловодоенергія" – на 18%, а для ДКП «Хмельницьктеплокомуненерго» – 19%. За словами директора «Хмельницьктеплокомуненерго» Володимира Скалія, нові тарифи вступлять у дію з 1 січня 2019 року.

«Ціни для населення збільшуються на 19 відсотків, а по бюджетних організаціях та інших споживачах навпаки, зменшується ціна більше ніж на 17 відсотків», – повідомив Володимир Скалій.

Загалом, тарифи на виробництво теплової енергії було підвищено 6 містам України в середньому на 4-21%. До прикладу, для КП "Вінницяміськтеплоенерго" тариф підвищено на 20%, КПТМ "Черкаситеплокомуненерго" - 18%, ПрАТ "Черкаське хімволокно" - 21%.

Джерело. 

2ogoloshenya