Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Минулої доби до підрозділів поліції Хмельницької області надійшло 5 заяв від громадян, які стали жертвами шахраїв. У загальному потерпілі втратили 19,5 тисяч гривень.

Так, вчора в Кам’янці-Подільському до однієї із аптек по вулиці Героїв Небесної Сотні зайшов чоловік, який під приводом обміну купюр дрібного номіналу на більші, шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами в сумі 2400 гривень.

До 56-річного жителя села Шарівка Ярмолинецького району зателефонувала невстановлена особа, яка представилась працівником банку і під приводом блокування картки, випитавши СМС-коди та шахрайським шляхом заволоділа коштами в сумі 10 500 гривень.

3050 гривень втратив 27-річний житель Ярмолинець, який через інтернет намагався придбати 3Д-ліжко. 18-річний хмельничанин перерахував 1100 гривен за куртку, яку купував через одну із соціальних мереж, але товар так і не отримав. А 23-річний житель обласного центру потрапив на шахраїв, купуючи через інтернет автозапчастини. Чоловік втратив 2400 гривень.

По всіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі розшукують зловмисників.

Джерело.

2ogoloshenya