Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Сьогодні зранку в Кам'янці-Подільському представники "Автоєвросили" вийшли на безстрокову акцію протесту. Декілька десятків автомобілів перекрили рух на важливій транспортній артерії нашого міста – мосту "Лань, що біжить" в селі Смотрич.

Власники автомобілів з іноземною реєстрацію вимагають скасувати прийняті Верховною радою України законопроекти №8487 і №8488 відповідно до яких було знижено вартість розмитнення автомобілів на єврономерах, але в яких водночас не було враховано вимогу скасувати коефіцієнт віку автомобіля в розрахунку вартості акцизу.

В місці де отаборилися протестувальники було організовано польову кухню, поблизу чергує пожежний автомобіль. Працівники поліції не перешкоджають проведенню акції.

Коли закінчиться протест невідомо але зважаючи на розмах акції водії готові відстоювати свої вимоги до переможного кінця.

2ogoloshenya