Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Протягом десятиліть, чи не щотижня, на відрізку дороги яку в народі називають "Тещин язик" траплялись аварії, нерідко зі фатальним завершенням. Водії та пасажири гинули десятками. Одна ДТП страшніше за іншу. Постійні обіцянки чиновників та можновладців  капітально відремонтувати цю ділянку дороги залишилися тільки піаром.

Народним депутатом України від 193 виборчого округу було обрано Володимира Мельниченка. Люди повірили  йому і не помилилися. Робота по ремонту дороги на "Тещиному язику" почала набувати предметних обрисів.  

Щоб переконати уряд в необхідності виділення величезної кількості коштів на ремонт доріг, у час коли держава фактично знаходиться в стані війни, потрібно було прикласти величезну  кількість сил  особистих зав'язків та часу.

Не на словах а на ділі до вирішенні цієї проблеми ппідключився й заступник міністра інфраструктури, кам'янчанин Юрій Лавренюк.

 

Потужна команда з серйозним багажем авторитету змогла переконати урядовців в необхідності виділення коштів для капітального ремонту дороги. Проте наявність фінансових ресурсів це тільки одна зі складових успіху. Розуміючи,  що таку суму коштів навряд чи виділять повторно в разі неякісного виконання робіт, народний депутат Мельниченко бере це питання під особистий контроль. Хоча здавалося б навіщо!? Адже це робота дорожніх служб, а не обов'язок народного депутата як пишуть в соцмережах провокатори, які маніпулюють думкою кам'янчан, виливаючи власну жовч на сторінках Facebook. 

З метою постійного контролю за освоєнням коштів протягом року високопосадовці-господарники на чолі з прем'єр-міністром України  Гройсманом  не раз особисто виїжджали на дорогу, слідкували за планом виконання будівельних робіт, які проводила фірма "Енергетично дорожнє будівництво". Будівельниками зроблено колосальну роботу зі встановлення додаткових смуг для руху на подільському серпантині. Щиро надіємось що історії про жахливі ДТП на перевалі будуть забуті як страшний сон.

16 листопада заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк разом із народним депутатом України Володимиром Мельниченком та головою Хмельницької ОДА Вадимом Лозовим оглянули хід завершення робіт першого етапу капітального ремонту ділянки автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, а також перевірили якість виконання ремонту вул. Північної в Кам'янці-Подільському.

У наступному році, роботи із капітального ремонту "Тещиного язика" та об'їзної дороги в Кам'янці-Подільському продовжаться.

2ogoloshenya