Сьогодні обікрали загально-освітню школу №1 Кам'янця-Подільського

  • Сьогодні вранці освітяни виявили, що зникла хвіртка до входу на шкільне подвір'я, про це повідомили у Facebook спільноті «БАТЬКИ - НІНДЗЯ м. Кам'янець-Подільський»
  • Детальніше про крадіжку читайте у матеріалі

Невідомі викрали «повноцінну» хвіртку Загально-освітньої школи №1, яка складається з двох частин і вартує 7 тисяч гривень. На територію школи можна потрапити через 2 хвіртки – одна з центрального входу, інша з входу до їдальні. Крадії викрали по одній частині з кожної хвіртки. Злочин обурив батьків, адже охоронець, який працював цієї ночі не несе матеріальної відповідальності за пропажу.

«Серед нас ВАРВАРИ!!! Цієї ночі з новенької огорожі ЗОШ 1 було викрадено хвіртку!!!! Хто посмів вчинити таку нахабну, образливу крадіжку?!!! Вкрали у нас, батьків, які так тішилися красунею-школою, вкрали в наших дітей!!!! Це не якась маленька дрібничка, яку можна винести в кишені..  Ми дуже сподіваємося, що є такі, хто можливо, бачив, чув чи знає таких ВАРВАРІВ, НЕЛЮДІВ!!! Повідомте в міліцію, в школу, чи телефонуйте на мій номер: 0673379582!!!», йдеться у повідомленні Наталії Секридової.

Нагадаємо, що за роботи охоронця на території школи зник сміттєвий контейнер.

Джерело.

2ogoloshenya