Вчора, 8 листопада, на ранковій нараді у міського голови Сергій Бабій зазначив, що на сьогодні, організація маршрутних пасажирських перевезень в районі проспекту Грушевського біля кафе "Берізка", потребує негайного втручання міської влади.

Кількість автобусів, які одночасно зупиняються тут, створюють чергу, яка захоплює пішохідний перехід. Особливо небезпечною ситуація складається під час зупинки комунального автобуса, довжина якого  витісняє інші 5 маршрутів на проїзну частину дороги. Як результат автобусні маршрутки здійснюють посадку та висадку пасажирів на цій зупинці порушуючи схему руху пішоходів та створюють перешкоди для проїзду по проспекті Грушевського.

Михайло Сімашкевич доручив Департаменту ЖКГ (Олександр Бабчинський) спільно з відділом пасажирських перевезень (Сергій Дергунов), Спілкою перевізників (Станіслав Чайковський), Радою представників пасажирських перевезень терміново підготувати узгоджений проект рішення про влаштування сучасної, безпечної зони посадки та висадки пасажирів в районі автобусної зупинки "Берізка".

Координацію підготовки проекту та виконання робіт доручено заступнику міського голови Сергію Бабію. Встановлено термін – до 30.12.2018 року.

Джерело.

2ogoloshenya