З 12 по 16 листопада в освітніх закладах міста (крім закладів вищої освіти), відповідно до листа Хмельницької обласної державної адміністрації від 23.03.2018 № 70/30-36-1336/2018 «Щодо проведення Дня цивільного захисту, Тижня безпеки дитини та Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності», заплановано проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності.

У рамках зазначеного заходу рекомендується організувати олімпіаду з основ безпеки життєдіяльності серед учнів 4-х класів та інші заходи з метою вдосконалення знань та вмінь з основ безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді та дошкільнят.

Для більш ефективного засвоєння дітьми правил безпеки в повсякденному житті працівники управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, а також навчально-консультаційного пункту у м. Кам’янці-Подільському Навчально-методичного центру цивільного захист та безпеки життєдіяльності Хмельницької області переконливо просять батьків щоденно нагадувати дітям про елементарні правила власної та громадської  безпеки.

Джерело.

2ogoloshenya