Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

2 листопада 33 канал опублікував відеосюжет присвячений затриманню двох посадових осіб Держгеокадастру та Державної екологічної інспекції області які вимагали від суб’єкта господарювання хабар в розмірі 1200 доларів США.

Серед затриманих посадовців працівник Хмельницької екологічної інспекції Володимир Рокицький, імя якого вже звучало у наших відеосюжетах. Минулого року він разом з колегою з Державної екологічної інспекції та колишнім працівником цієї служби, а нині в.о. директора НПП "Подільські товтри" Олександром Оцишеним потрапили в неприємну ситуацію.

Олександра Оцишена було зупинено поліцейськими міста. Під час розмови з чиновником в патрульних виникла підозра на те, що водій перебував в стані алкогольного сп'яніння. Ще на місці складання протоколу Володимир Рокицький активно захищав свого колишнього колегу й наполягав на тому, що саме він, а не Олександр Оцишен вживав алкогольні напої. Можливо це було пов'язано із плановою перевіркою, яку він здійснював того дня в НПП "Подільські товтри".

На жаль тоді керівництво Державної екологічної інспекції ніяк не відреагувало на те що їх працівник вживав алкогольні напої під час перевірки, проте після нещодавнього затримання на гарячому у відомстві іншої думки про свого колегу.

На прикладі Володимира Рокицького яскраво видно, як аморальна поведінка на державній посаді породжує беззаконня.

Детальніше про інцидент за участю Володимира Рокицького дивіться у наступних матеріалах: 

 

 

2ogoloshenya