Результат пошуку зображень за запитом "володимир родіков"

3-го листопада ми відзначаємо професійне свято воїнів-інженерів – День інженерних військ. Це свято є свідченням заслуг та оцінкою ратної праці багатьох поколінь військових інженерів, їх ролі у забезпеченні обороноздатності нашої держави.

Сьогодні ми з Вами переживаємо найскладніший період в історії нашої країни і її Збройних Сил. Доводиться вкотре відстоювати свою свободу і незалежність. І на передньому краї цієї боротьби знаходяться військовослужбовці інженерних військ.

Продовжуючи славні бойові традиції ветеранів сьогоднішнє покоління військовослужбовців проявляючи мужність, героїзм, вірність військовій присязі все більше набуває бойового досвіду і примножує його. З честю виконують бойові завдання під час операції Об’єднаних сил на Сході країни і військовослужбовці нашого гарнізону.

Від щирого серця вітаю всіх, хто проходив і проходить службу в інженерних військах з професійним святом. Висловлюю Вам щиру вдячність за сумлінну службу та ратну працю. Шаную Вашу вірність Присязі та відданість українському народові!

Бажаю Вам та вашим сім’ям мирного неба над головою, міцного здоров`я, родинного щастя, добробуту, стійкості духу та нових звершень у справі зміцнення обороноздатності держави!

 З повагою - начальник Кам’янець-Подільського гарнізону полковник Володимир Родіков.

2ogoloshenya