У Кам’янці завдяки співпраці мешканців і міської влади за програмою 50/50 проведено капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж у понад 15-ти багатоквартирних будинках.

Відповідна програма була прийнята депутатами кілька років тому на сесії міської ради. Завдяки їй у 2016-му та 2017-му роках ДП «Тепловода» проведено ремонти, - а це як повна, так і часткова заміна мереж, - у 14 будинках міста. Зокрема, за такими адресами, як вул. Космонавтів, 19, 21, Хмельницьке шосе 10, 10 а, вул. Космонавтів, 8 та інших.

У 2018-му бюджет програми склав 400 тис. грн – 200 тис. грн на ремонт мереж тепло-, водозабезпечення та водовідведення передбачив міський бюджет і стільки ж кам’янчани.  Уже виконано капітальний ремонт внутрішньобудинкових мереж гарячого водопостачання в будинку на проспекті Грушевського, 56, внутрішньобудинкових мереж холодного водопостачання на Лєрмонтова, 2а. Сьогодні роботи проводяться в житловому будинку на Космонавтів, 19 з капітального ремонту мережі водовідведення. Надалі у планах – капремонт будинкових мереж холодного водопостачання в будинку на Патріарха Мстислава, 9.

Для формування плану робіт на 2019 рік департаментом житлово-комунального господарства продовжуються розглядатись звернення співвласників житлових будинків, які виявляють бажання взяти участь у програмі.

Джерело.

2ogoloshenya