Сьогодні у сесійній залі Кам'янець-Подільської районної ради продовжилося засідання 31позачергової сесії.

Нагадаємо, вчора представники фракції "Батьківщина" покинули засідання у зв'язку із тим, що не депутати не проголосували за "звернення до Президента України щодо скасування Постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення".

Сьогоднішнє засідання мало розпочатися о 10:00, проте тільки через півгодини в сесійній залі зібралася достатня кількість депутатів, аби сесія стала повноважною. Поряд із цим голова Гуменецької ОТГ Абудлкадирова закликала народних обранців чим пошвидше проголосувати за третє питання порядку денного, а саме за проект рішення Про передачу у комунальну власність Гуменецької сільської ради окремих будівель та майна комунального підприємства «Комунальне некомерційне підприємство «Кам’янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Після того, як депутати таки зібралися на засідання Голова районної ради Віктор Кривак запропонував продовжити засідання з розгляду другого питання порядку денного.

Натомість "свободівець" Іван Громик запропонував повернутися до першого питання порядку денного. Під час першого голосування за повернення За проголосувала тільки 16 депутатів. Проте частина депутатів не чула за що відбувалося голосування а тому Віктор Миколайович вдруге поставив пропозицію депутата Івана Громика на голосування. І в цьому випадку повернення до розгляду першого питання підтримало тільки 16 депутатів.

Але конструктивно продовжити роботу депутатам не вдалося, оскільки представник від фракції Батьківщина Микола Жоган в ультимативній формі попросив головуючого оголосити перерву.

Після перерви втретє на голосування була поставлена пропозиція Івана Громика повернутися до розгляду третього питання. Табло голосування показало тільки 17 голосів За при необхідних 19.

Микола Жоган навіть після третього невдалого голосування продовжував наполягати на необхідності повернення до розгляду першого питання.

Голова районної ради Віктор Кривак запропонував компроміс. Але в цей час система для голосування дала збій. Тільки під час четвертої перереєстрації вдалося налагодити систему.

Далі пропонуємо переглянути засідання без коментарів.

 

Продовження слідує.

2ogoloshenya