Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "Побиття дітей пульмонологічного санаторію на Дунаєвеччині: завуч отримав догану"

Завідувач навчальної частину Великожванчицького обласного дитячого пульмонологічного санаторію Дунаєвецького району отримав догану за наслідком інциденту з побиття вихованців цього закладу.

Про це НГП повідомила перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук. Також раніше було звільнено вихователя, якого підозрюють у побитті дітей. Пані Андрійчук порадила дочекатися остаточних результатів перевірки, яку проводять правоохоронні органи.

Крім цього, Дунаєвецький районний суд 12 жовтня призначив судово-медичну експертизу восьми дітей санаторію на предмет з’ясування ступіню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Експетизу замовили Кам’янець-Подільському міжрайонному відділенню судово-медичної експертизи.

Поліція розслідує кримінальне провадження за ч. 2 ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п`яти років або позбавлення волі на той самий строк. Нагадаємо, 8 жовтня уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці у «Фейсбуці» оприлюднив інформацію про жорстоке поводження вихователя з дітьми, які нібито погано себе поводили, а також фотографію, на якій діти стоять на колінах із піднятими руками. За його даними, фото зробила дитина, після чого зателефонувала матері, яка забрала хлопчика із закладу.

Джерело.

2ogoloshenya