У селищі Цукрового заводу завершується будівництво футбольного майданчика. Сьогодні будівельники вже розпочали укладання фінального шару гравійної основи й вже через декілька днів розпочнуть встановлення штучного покриття.

Це вже другий у місті спортивний майданчик, який буде збудовано у 2018 році відповідно до бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України" за умови співфінансування: 50% – кошти державної субвенції та 50% – з місцевого бюджету. Кошти з державного бюджету були отримані завдяки роботі народного депутата України Володимира Мельниченка. Загалом на будівництво футбольного майданчика в селищі Цукрового заводу було витрачено півтора мільйони гривень.

Але нажаль проектом не передбачено встановлення освітлення та глядацьких місць. Враховуючи ментальність нашого народу існує загроза, що після здачі об'єкта в експлуатацію хтось забажає розібрати металеву огорожу й використати її у своїх приватних цілях, так само як і дорого вартісне штучне покриття яке можуть порізати на частини й задіяти як килимки у власному господарстві. Віримо в те, що міська влада додатково облаштує освітлення, модульну роздягальну, громадську вбиральню з душовими кімнатами та місця для глядачів.

2ogoloshenya