Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

P1860980

23.10.2018 р. у сервісний центр МВС, що у м. Кам’янець — Подільський, звернувся  житель Чернівецької області, з приводу реєстрації транспортного засобу марки VOLKSWAGEN TOUAREG, 2005 року випуску на основі доручення .

Під час експертного огляду престижного автомобіля, судовим експертом Хмельницького НДЕКЦ були виявлені ознаки не заводського (кустарного) вварення номерної панелі з ідентифікаційними позначеннями. Про цей факт повідомили в місцевий відділ поліції відділ. В результаті чого, зазначений транспортний засіб та документи до нього було передано працівникам поліції для подальшого з’ясування обставин.

Сервісні центри МВС звертають увагу громадян — будьте пильними при купівлі транспортного засобу! Випадки, коли ошукані власники залишаються і без грошей, і без жаданого транспортного засобу, є далеко не поодинокими. Бувають часті випадки, коли покупець робить малоприємне відкриття – його автомобіль має підроблені (сфальсифіковані) реєстраційні документи, номерні знаки, ідентифікаційні номери агрегатів.

Аби не потрапити у схожу ситуацію, при купівлі-продажу авто остерігайтеся різних угод «на стороні». Обов’язково звертайтеся за отриманням професійних послуг до сервісних центрів МВС, адже без відповідного фахового досвіду виявити підробку часто просто неможливо.

Джерело.

2ogoloshenya