Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "смерть человека"

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що вчора 17 жовтня на проспекті Грушевського перехожі виявили тіло чоловіка.

Як йдеться в дописі, Олена Федоренко разом з чоловіком та дитиною гуляючи по проспекту помітили не молодого чоловіка, який обіймаючи пакет, лежав на землі. Жінка також звернула увагу на те, що колір ніг чоловіка був неприродній. Сім'я вирішила викликати на місце виявлення чоловіка швидку допомогу. Медики, які прибули на виклик встановили, що чоловік мертвий і в свою чергу викликали на місце події поліцію.

За словами пані Олени невідомо скільки часу чоловік пролежав мертвим прямо в центрі міста, адже більшість людей, які шли повз тіло чоловіка казали, що він просто п'яний і спить.

Як повідомили у поліції під час огляду тіла було виявлено мобільний телефон, завдяки якому було встановлено зв'язок з родичами чоловіка. Рідні повідомили, що він тривалий час хворів на серце. За попередньою інформацією в нього стався інфаркт внаслідок якого він помер.  

 

2ogoloshenya