Сьогодні протягом першої половини дня народний депутат України Володимир Мельниченко, міський голова Михайло Сімашкевич та керівники комунального господарства міста відвідали низку об'єктів.

Першочергово нардеп та міський голова завітали до територіальної територіальній організації Українського товариства глухих. Гості подарували колективу закладу комп'ютерну техніку, вручили подяку, а також відповіли на запитання присутніх.

Також в цьому році за кошти, які надійшли із державного бюджету буде виконано капітальний ремонту заїзду поруч із приміщенням територіальної організації Українського товариства глухих на вулиці Пушкінська, 37,39. Заплановано облаштувати тротуар і паркувальну зону.

Згодом народний депутат та керівники міста відвідали сквери у військовому містечку перший етап ремонту якого було нещодавно завершено. В наступному році планується в цьому ж сквері облаштувати дитячий майданчик.

Декілька днів тому будівельники завершили ремонтні роботи у внутрішньо будинковому проїзді на вул. Тімірязєва, 127, де окрім виконаного ремонту дороги було облаштовано ігровий майданчик для дітей.

На мікрорайоні Жовтневий через декілька днів запрацює модульна громадська вбиральня.

Також Володимир Мельниченко та Михайло Сімашкевич відвідали гуртожиток на вулиці Праці, 8 у селищі цукрового заводу, де напередодні сталася пожежа. Народний депутат та міський голова вирішили допомогти людям які постраждали й виділити необхідні кошти на ремонт.

 

2ogoloshenya