Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Плідно та результативно пройшов відбір на великий телевізійний проект “Яскраві діти України” в місті Кам’янці-Подільському.

Цей конкурс є лише першою щаблинкою до справжньої перемоги. Адже  переможець національного фіналу у Києві, здобувач гран-прі, делегується до Італії на міжнародний фестиваль-конкурс “SANREMOJUNIOR”. Наразі це лише мрія та наполеглева праця.

Учні музичної школи ім. Ф. Ганицького (клас викладача естрадного вокалу О.В.Голумбовської, керівника зразкової студії естрадного співу «Невгамовні») готувались до цього відбору-конкурсу наполегливо і результат перевершив наші сподівання. Переможницями місцевого відбору стали наші менші дівчата з “Невгамовних”, які матимуть змогу гідно представити наше місто в м. Хмельницький, де боротимуться вокалісти зі всієї області та її районів за місце у національному фіналі.

Представили музичну школу ім. Ф. Ганіцького та студію “Невгамовні” солісти, які мають неабиякий досвід виступів на великій сцені.

Маргарита Гільовська - найдосвідченіша і найстарша вихованка нашої студії, випускниця музичної школи, переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Нажаль, через вікові обмеження, журі не розглядало її, як конкурсантку, а лише насолоджувалось її магічним співом. Маргарита представила автентичну композицію “Пасла дівка лебеді”, що занурила усіх глядачів і суддів у минулі віки та чарівну композицію “Summertime”, яка зачарувала високопрофесійним виконанням. (За умовами конкурсу передбачено вікові обмеження, не старше 15 років на момент фіналу)

На високому рівні виступила Вікторія Ковалюк. Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, яка зачарувала журі своїм репертуаром. Її виступ надихнув ще раз переглянути легендарну стрічку “Титанік”. Емоційно та переконливо Вікторія виконала другу композицію, пісню Джамали “ЗЛИВА!”. Її виконанню повірив зал.

Мазур Олександра – учениця музичної школи ім. Ф. Ганицького, клас фортепіано та естрадного вокалу, неодноразова переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів, навіть за межами нашої країни, переможниця премій гран-прі, учасниця телепроекту «Голос діти 4» у команді Монатіка, має досвід роботи з відомими артистами на одній сцені під живий звук. Справжня артистка та співачка (зі слів висококваліфікованого журі) даного відбору. На на відборі конкурсу «Яскраві діти України» Олександра виконала грайливий «Водограй» (кавер-0версію) та композицію гурту Scorpions «Still Loving You», що дало можливість поринути у атмосферу рок-фестивалю.

Дуже душевно та мелодійно представила наш колектив та музичну школу Владислава Колендзян, наша квітка-душа, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів.  Вона просто заманила в сіті і зачарувала театральним дійством з піснею «А  я знаю, що гріх маю!» та популярною композицією «Strange birds».

Нам є чим пишатися! Учениці музичної школи ім. Ф. Ганицького та учасниці студії «Невгамовні» гідно представили нашу школу та студію на відборі «Яскраві діти України» та отримали всі максимальні бали від суддів.

Та нарешті наші ПЕРЕМОЖЦІ, маленькі представники нашого міста на конкурсі «Яскраві діти України» у місті Хмельницькому. Це талановиті учениці музичної школи ім. Ф. Ганицького, учасники естрадної зразкової студії «Невгамовні», викладача О.В. Голумбовської, це артистичні, цікаві дівчатка Лаврентьєва Анастасія та Глазер Моніка. Це нові обличчя, це свіжий подих.

Лаврентьєва Анастасія – лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Грайлива та смілива зацікавила журі жартівливою піснею «Ми були на селі!» та композицією «It’s Oh So Quiet». Обидві композиції вигідно підкреслили акторську майстерність Анастасії.

Найменшою учасницею нашого колективу стала Глазер Моніка, дипломант міжнародного конкурсу Вернісаж.Енергофест.2018. Вона чуттєво виконала пісню «You Raise Me Up» та покорила всіх суддів янгельським перевтіленням і відчуттям казки.

Ми пишаємося нашими переможцями і бажаємо дівчатам подальших перемог та гідно представити наше місто в обласному центрі!

2ogoloshenya