Уже вкотре юні кам’янчани довели, що вони – не лише найактивніші користувачі бібліотек, але й найбільше читають на Хмельниччині.

В обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка відбувся підсумковий етап обласного конкурсу “Лідер читання”. Переможцем став читач бібліотеки-філії №6 для дітей, учень 7 класу приватної СЗОШ І-ІІІ ступенів "НОВА ШКОЛА" Тимур Касапчук.

Щоб досягти такого успіху, йому потрібно було долучитися до програми підтримки читання у літній період, яка проводиться в бібліотеках щорічно. Її учасники мають читати книги; проявляти свою творчість, креативне мислення; брати участь у різноманітних заходах, волонтерських та піар-акціях в бібліотеці; бути готовими відповісти на запитання вікторин, тестів, виконати конкурсні завдання.

Змагаючись з іншими учасниками Хмельниччини, Тимур отримав найвищі бали та заслужив почесне звання «Переможець підсумкового обласного етапу «Лідер читання». Переможець обласного етапу конкурсу візьме участь у підведенні підсумків Всеукраїнського конкурсу, який проходитиме на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки у вересні цього року.

Джерело.

2ogoloshenya