Після відкриття спортивного майданчику на мікрорайоні Черьомушки в соціальних мережах почали роздмухувати скандал. Здавалось би, з'явився новий сучасний об'єкт, де діти зможуть займатися спортом. Проте напевно тільки у Кам'янці-Подільському інтернет тролі не гребують позловтішатися на здобутках і тих позитивних змінах, які відбуваються в нашому місті.

Про "Кам'янець-Подільському фабрику тролів" можна прочитати у нашому матеріалі.

Слід зауважити, що ще під час самого відкриття міський голова повідомив, що питання яким чином буде працювати майданчик залишається відкритим. У найближчі дні повинно було пройти громадське обговорення з цієї теми. Тому й не дивно, що на наступний день майданчик був зачинений. Цей факт настільки збурив інтернет-тролів, що вони одразу вилили терабайти критики на міську владу в соціальних мережах.

Але ось що цікаво…

В обласному центрі, який для місцевих критиків є взірцем досконалого міста (оскільки тамтешній мер свободівець), також в цьому році відкрили спортивний майданчик. Щоправда не новозбудований, а реконструйований.

На превелике щастя для пана Симчишина відомий "футбольний функціонер" Валентина Магілат проживає в Кам'янці-Подільському, а тому мер-свободівець не читатиме проте те, що цитата "робота спортивного майданчика буде нормуватись міськими чиновниками і в певний час".

А тепер до прикладу візьмемо інші спортивні об'єкти які знаходяться на території Кам'янця-Подільського.

Один із спортивних майданчиків знаходиться на Руських фільварках. До відома інтернет-тролів цей об'єкт теж зачиняється на ключ, який зберігається у найближчому магазині. Спортсмени, яких ми зустріти з впевненістю сказали, що майданчик відкривається щодня.

Ще один спортивний майданчик розташовується на території тренувальної бази Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Декілька років тому тут могли грати всі бажаючи, оскільки доступ до поля ніхто не обмежував. Проте, в той же час, і ніхто і не стежив за нормальним станом останнього. До чого привела така безгосподарність видно не озброєним оком.

Вчора нам вдалося поспілкуватися із Юрієм Михайловичем Пушкарьовим, який відповідає за роботу спортивного майданчика, що знаходиться на території міського парку. Чоловік протягом останніх 7 років опікуєтесь футбольним полем і переконаний, що до подібних об'єктів обов'язково потрібно частково обмежувати доступ.

Сьогодні, міський голова Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич в офіційному коментарі нашій газеті заявив, що у міській раді вже прийняли рішення яким чином буде організовано роботу спортивного майданчику й додав, що стадіон буде безкоштовним. Це саме підтвердив і народний депутат України Володимир Мельниченко.

А тепер звернення до місцевих інтернет тролів.

Позитивно налаштована громада Кам'янцям-Подільського інформує Вас проте, що у жовтні відбудеться відкриття ще одного спортивного майданчика в селищі Цукрового заводу.  А тому у Вас залишається не так багато часу, щоб знайти фахівців, які зможуть очистити Вашу карму та провести обряд екзорцизму.

2ogoloshenya