Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

6 вересня надійшла інформація про те, що під мостом "Лань що біжить" у Кам'янці-Подільському знайдено тіло молодого чоловіка.

Як зафіксувала камера відеоспостереження Glazok рятувальники прибули на місце події о 12:46, але жодних офіційних повідомлень ні від поліції, ні від рятувальників протягом останніх двох днів так і не було.

ВЕРСІЯ ПОЛІЦІЇ

Керівник центру зав'язків з громадськістю ГУ НП України в Хмельницькій області Інна Глега в телефонній розмові повідомила, що правоохоронцями встановлена особа чоловіка. Під час огляду тіла при ньому були знайдені документи. Загиблим виявився житель Новоушицького району, 1998 року народження. На даний час правоохоронці вже встановили зв'язок із його родичами як в Новоушицькому районі так і в місті Кам'янець-Подільський.

На даний час триває судово-медична експертиза. Основна версія, яку розглядають в поліції - самогубство, оскільки під час поверхневого огляду тіла експерти не виявили ознак насильницької смерті чоловіка.

ЩО ГОВОРЯТЬ ПРО СМЕРТЬ ХЛОПЦЯ НА МАЛІЙ БАТЬКІВЩИНІ

За інформацією з власних джерел, загиблий хлопець родом із с. Куча Новоушицького району, однак вже тривалий час проживав разом із родичами в Кам'янці-Подільському та навчався в місті Києві.

Kucha 1.JPG

Куча — село в Новоушицькій селищній територіальній громаді Новоушицького району Хмельницької області. Населення становить 1446 осіб.

Мати хлопця працює в Польщі, а батько давно покинув сім'ю. В загиблого також є менша сестра.

Причиною, що наштовхнула молодого чоловіка на такий вчинок, стали проблеми в особистому житті.

Проте остаточно всі відповіді на запитання дасть судово-медична експертиза.

Фото на початку сторінки -  3849.com.ua

2ogoloshenya