Нещодавно в міській раді  в черговий раз нагороджували грамотою виконавчого комітету  генерального директора грамотою  ПАТ "Гіпсовик" Володимира Ілліча Постового.

Проте на вчорашній сесії міської ради, жителі мікрорайону Черьомушки, завітали на засідання з вимогою до депутатів вирішити проблему забруднення підприємством ПАТ "Гіпсовик" навколишнього середовища.

Детальніше у нашому відеосюжеті:

Слід нагадати, що депутати підтримали підприємство ПАТ "Гіпсовик" не тільки пільгами. На 54-сесії міської ради народні обранці прийняли рішення звернутися до вищих органів влади щодо ситуації, яка склалась в галузі промислового надрокористування, й безпосередньо загрожувала закриттю "Гіпсовика". Проте підтримка зі сторони міської влади для керівництва підприємства ймовірно нічого не означає, адже кам'янчани у відповідь на таку підтримку, продовжують дихати шкідливими речовинами, які викидає в атмосферу "Гіпсовик". І досить показово, як Михайло Посітко, який і ініціював тодішнє звернення на останній сесії починає дещо зміщувати акцент.

В результаті тривалого обговорення народні обранці прийняли рішення доручити юридичному Департаменту міської ради віднайти механізми впливу на ПАТ Гіпсовик, які би змусили підприємство працювати в законному полі.

2ogoloshenya