У національному природному парку «Подільські Товтри» поблизу села Китайгород відбувся Кубок України зі спортивного туризму.

Кубок проведено за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Федерацією спортивного туризму України (ФСТ). Відповідальність за підготовку і безпосереднє проведення Кубку покладалася на управління молоді та спорту Хмельницької ОДА. Суттєву допомогу в проведенні заходу надали Кам’янець-Подільський міський осередок федерація спортивного туризму (голова Федчук Р.І.) та Кам’янець-Подільське позашкільне навчально-виховне об’єднання (директор Ілаш Н.М.). НПП «Подільські Товтри» привітно зустрів учасників 6 команд із 3 регіонів України, зокрема з Тернопільської, Хмельницької та Сумської областей. Змагання проводились на технічно-складних дистанціях найвищого класу “Комплексна дистанція” (фігурне водіння велосипеда, тріал, велокрос) та “Велоралі”.

Від Кам’янеччини у Кубку взяли участь дві команди. Переможцями в командному заліку стали спортсмени Сумської ОФСТ. Друге місце посіла команда Хмельницької ОФСТ і на третьому місці – команда Кам’янець-Подільського МО ФСТ. Команди призери отримали цінні подарунки. Команди-учасниці, випробувавши свою майстерність на складних дистанціях, були задоволені високим рівнем організації змагань та їх суддівства, а також вражені красою і унікальністю природи Поділля.

Джерело.

2ogoloshenya