Центр поштового зв’язку №2 Хмельницької дирекції ПАТ «Укрпошта» запрошує всіх небайдужих долучитися до благодійної акції Благодійного фонду «Центр соціальних проектів майбутнього» на програму «Діти проти раку».Мета акції – привернути увагу жителів Хмельниччини до проблем дітей, які хворіють на онкологію.

На жаль, лікарні міста Хмельницький не можуть надати кваліфікованої допомоги, оскільки відсутня технологія внутрішньовенного введення медичних препаратів.Але все можна змінити, взявшись спільно за добру справу, і зібрати 60 тис. грн на придбання необхідного обладнання для Хмельницької обласної лікарні.Поспішайте робити добрі справи! Не залишайтеся осторонь проблем онкохворих дітей, адже їм набагато складніше жити, на відміну від нас.

Зробити добру справу може кожен бажаючий, завітавши в найближче відділення поштового зв’язку. Там вам нададуть всю необхідну інформацію про благодійну організацію «Благодійний фонд «Центр соціальних проектів майбутнього» на програму «діти проти раку» та відповідні реквізити для зарахування коштів.

Джерело.

2ogoloshenya