Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Співробітники патрульної поліції Хмельницької області були викриті у вимаганні кошті з водія, якого піймали за кермом у нетверезому стані.

За співпраці з Департаментом патрульної поліції НПУ, працівники внутрішньої безпеки НПУ, СБУ та слідчого управління ГУНП області інспекторів затримали на передачі першої частини хабара.

Про це повідомляє ДВБ НПУ на своїй сторінці а FB.

Хмельницьким управлінням ДВБ НПУ спільно з УСБУ було отримано інформацію про окремих співробітників патрульної поліції Хмельниччини. Інспектори УПП зупинили транспортний засіб та виявили за кермом чоловіка напідпитку. За непритягнення водія до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП поліцейські забажали отримали 20 тисяч гривень «відкупних».

Автоматический альтернативный текст отсутствует.

За фактом вимагання неправомірної вигоди службовою особою слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області, під процесуальним керівництвом прокуратури, було розпочато кримінальне провадження.

Оперативники внутрішньої безпеки поліції та УСБУ, слідчі ГУНП у Хмельницькій області, бійці КОРДу, за сприяння керівництва обласного УПП, затримали патрульних відразу після одержання ними першої частини хабара – 16 тисяч гривень.

На данном изображении может находиться: ночь

Наразі фігуранти затримані в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення їм підозри. За вчинення корупційних дій поліцейським загрожує кримінальна відповідальність.

2ogoloshenya