Пов’язане зображення

ПАТ «Подільський цемент» компанії СіАрЕйч долучився до благоустрою території  навколо Бакотської затоки – національного природного парку «Подільські Товтри», що є одним зі семи природних чудес України.

Зокрема, тут було проведено облагороджувальні роботи вздовж стежин, що прокладені вниз до Бакотського скельно-печерного монастиря. А саме, оновлено перильне огородження та оглядові площадки, здійснено частковий ремонт сходинок, встановлено нові дерев’яні лавки та урни для сміття, встановлено металевий навіс із кованими елементами над джерелом води. Усе це було реалізовано відповідно до вимог та особливостей даного заповідного ландшафту та завдяки тісній співпраці із науковцями НПП «Подільські Товтри» та ГО «Бакота».

«Ми з радістю захопилися ініціативою керівництва ПАТ «Подільський цемент» щодо  їх допомоги в облаштуванні території біля скельно-печерного монастиря, адже щороку сюди приїжджають тисячі туристів і вірян, які здійснюють тут свої екскурсійні та паломницькі походи. Дякуємо за допомогу та завжди раді бачити працівників компанії серед відвідувачів цієї неповторної пам’ятки - прокоментував провідний фахівець з рекреації Національного природного парку «Подільські Товтри» та голова ГО «Бакота» Тарас Горбняк.

«ПАТ «Подільський цемент» співпрацює із НПП «Подільські Товтри» як в межах своєї основної діяльності, так і в сфері корпоративної соціальної відповідальності, зокрема в напрямі охорони навколишнього природного середовища. Цього разу, ми разом  подбали й про покращення безпеки і комфорту людей, які сюди прибувають. Адже, щоби насолодитися красою цього унікального куточка Дністровського краю людям різного віку, а також дітям доводиться долати досить крутий, але цікавий шлях з гори до монастиря. Ми переконані також, що таким чином ми можемо долучитися до приваблення нових відвідувачів до цієї визначної пам’ятки нашого Подільського краю», - прокоментував голова правління ПАТ «Подільський цемент» Кевін Маккеон.

2ogoloshenya