Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Пов’язане зображення

Станом на 27 серпня Національна служба здоров’я України підписала договори з 22 медичними комунальними закладами первинної ланки і 3 приватними Хмельницької області.  

Серед медичних закладів Кам'янеччини першими уклали договори – "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Кам'янець-Подільської міської ради та "Комунальне некомерційне підприємство "Кам'янець-Подільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги".

Уже з жовтня 2018 року ці установи почнуть отримувати оплати за надання медичних послуг сімейними лікарями, терапевтами і педіатрами від Нацслужби здоров’я. До цього часу вони продовжуватимуть фінансуватися за субвенцією.

Відповідно до укладених договорів коригувальні коефіцієнти за медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, становлять:

  • за одного пацієнта, включеного до зеленого списку, — 370 гривень на рік;
  • за одного пацієнта, включеного до червоного списку (для комунальних закладів охорони здоров’я), — 240 гривень на рік.

2ogoloshenya