24 серпня 1991 року здійснилась споконвічна мрія українського народу. Україна постала незалежною державою, вільною серед вільних, рівною серед рівних держав світу.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією. Саме тому, з гідністю в серцях, з любов’ю в душах ми прославляємо нашу країну відзначаючи 27-у річницю незалежності України та 100-річчя відродження української державності.

Так, 23 серпня в РЦКіМ «Розмай» відбулися урочистості з нагоди 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності. У цей святковий день привітали усіх присутніх зі святом народний депутат України Володимир Мельниченко, голова райдержадміністрації Василь Сукач, заступник голови районної ради Віктор Єрменчук, начальники відділів та управлінь адміністрації, керівники підприємств, сільські та селищні голови, жителі району.

У цей день  кращих працівників району  було нагороджено Почесними Грамотами від Верхоної Ради України, народного депутата  України Володимира Мельниченка, Подяками обласної державної адміністрації,  Почесними Грамотами від райдержадміністрації та районної ради.

На гостей свята очікував святковий концерт за участю солістів РЦКіМ «Розмай» та районних талантів.

2ogoloshenya