Як розповідають жителі 9-ти поверхівки по вул. Данила Галицького протягом останніх двадцяти років ніхто не приділяв увагу дорожньому покриттю внутрішньо будинкового проїзду.

За цей досить тривалий час дорога фактично перетворилася на груду дрібного каміння, а вибоїни досягнули величезних розмірів.

Проте сьогодні, на великий подив мешканців будинку, тут закипіла робота. З самого ранку у дворі працювала ремонтна бригада, яка прокладала нову асфальтовану дорогу.  

Як вже склалося за традицією, в міському бюджеті не вистачає коштів для того щоб облаштувати всі дворові проїзди, а тому за цю нелегку справу взялися меценати.

Це вже не перший випадок коли в Кам'янці-Подільському окремі люди за власні кошти ремонтують дороги. Як нам вдалося з'ясувати відновити покриття внутрішньо будинкового проїзду вирішили кам'янчани яким це під силу і яких турбував незадовільний стан їхнього подвір'я.  Відтепер мешканці багатоповерхівки зможуть  відчути нову якість проживання в цьому будинку. Сподіваємося що в майбутньому в Кам'янці-Подільському побільшає людей, які не шкодуючи власних коштів та можливостей роблять, наші дороги, будинки та в цілому місто затишнішим. Беремо приклад! Мешканці будинку дякують цим таємничим меценатам які побажали залишитися невідомими для преси.

 

2ogoloshenya