Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
До «Останньої столиці» залучать історичну техніку
 
Гостям покажуть три броньовики «Остін».

Для проведення в Кам'янці-Подільському військово-історичного фестивалю “Остання столиця” 24-25 серпня організатори планують залучити унікальну історичну техніку. Як повідомляють у  міській раді, це мають бути три броньовики «Остін» та два автомобілі.

 "Фестиваль “Остання столиця” присвячений подіям 1919 року, коли місто Кам’янець-Подільський ненадовго стало тимчасовою столицею Української Народної Республіки. Відвідувачі фестивалю зможуть побачити відтворення історичних подій, які відбувалися в місті на початку XX століття", - йдеться  уповдіомленні.

У програмі фестивалю – військова муштра, презентація історичного бою, тактичні маневри від реконструкторів. 

Цікаво, що за весь недовгий період існування УНР та її боротьби з ворогами, у республіки було всього 7 броньовиків. Три з них – іще на ходу, і всіх  їх можна буде побачити на вулицях Кам’янця-Подільського.

Джерело

2ogoloshenya