Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Протягом січня-липня 2018 року працевлаштовано 481 особу з інвалідністю на території Хмельниччини.

12 осіб з інвалідністю працевлаштовані з наданням компенсації роботодавцям частини фактичних витрат, пов’язаних із сплатою єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття. За сприяння служби зайнятості 14 осіб з інвалідністю відкрили власний бізнес.

158 осіб з інвалідністю пройшли профнавчання за професіями: тракторист, продавець продовольчих (непродовольчих) товарів, електрогазозварник, кондитер, кухар, слюсар  з ремонту технологічних установок тощо. Профорієнтаційними послугами охоплено більше 2,0 тис. осіб з інвалідністю, що складає 97,5%.

Протягом січня-липня 2018 року фахівцями базових центрів зайнятості та філій області було проведено 2 міні-ярмарки вакансій. У ярмарках вакансій взяли участь 2 роботодавці, якими було запропоновано 4 вакансії, відвідало 15 осіб з інвалідністю, працевлаштовано 1 особу.

Нагадаємо, на обліку в базових центрах зайнятості та філіях області перебували 2165 осіб з інвалідністю, які у встановленому порядку отримали статус безробітного.

Джерело

2ogoloshenya