Здобувши впевнену перемогу  серед 7 команд центрального регіону, "аварійники" Кам’янець-Подільського відділення ПАТ «Хмельницькгаз» 8 серпня виборювали першість серед найсильніших суперників у Чернігові.

Тут, на фіналі всеукраїнського конкуру, який пройшов під егідою Регіональної газової компанії та Укргазпрофспілки, зустрічалися найсильніші: фіналісти західного, центрального та східного регіонів України.   

Функціонування аварійно-диспетчерської служби – це 24 години на добу величезної відповідальності, повної бойової готовності, без свят та вихідних. Адже ціна питання – безпека сотень тисяч споживачів, а ще їх комфорт, тепло та затишок.    

«Увесь багаторічний практичний досвід та знання хмельницькі газівники демонстрували у нинішньому фіналі, пройшовши попередньо 3 конкурсних відбори: районний, обласний та всеукраїнський, - зауважує технічний директор газорозподільної компанії Олександр Лоб. – А тому, наші газівники- професіонали своєї справи та віддані обраній професії. Диспетчер, водій, два слюсарі та майстер – ось той газовий спецназ, що несе вахту цілодобово та готовий у будь-який момент дістатися у найвіддаленіші точку області на надати допомогу- локалізувати та ліквідувати аварійну ситуацію».

Тож умови конкурсу були максимально наближені до реальних. Обстеження комунікацій  - колодязів та підвалів на предмет витоку газу. Проведення трасування газопроводу та обстеження сучасними приладами «Варіотек» «Екстес», «Скупер», якими оснащені  всі аварійні бригади ПАТ «Хмельницькгаз». Тож  злагоджено працювали хмельничани, справно виконуючи усі команди майстра Дмитра Бєлова.  

« Сьогодні дійсно чудова нагода позмагатися у професійній майстерності командам з різних куточків України. Адже це вкрай  важливо у щоденній роботі газовиків. Тривалий час змагання на першість України не проводились, і от лише завдяки ініціативі Регіональної газової компанії, понад 20 обласних команд   отримали чудову нагоду відродити забуті традиції», - інформує голова профспілки працівників газових господарств України Сергій Копанічук.

Не секрет, що від оперативності реагування наших аварійних служб газу, вправності та майстерності слюсарів АДС, рівня оснащеності спеціалізованих авто залежить безпечне газоспоживання усіх споживачів газу України.

Тому цінуймо та поважаймо труд наших газівників, адже бути газівником – це надто відповідально.

І, безумовно,  «Їхня майстерність – наша безпека»!

2ogoloshenya