Результат пошуку зображень за запитом "smart grid"

В рамках діяльності робочої групи з впровадження технологій Smart Grid («розумна мережа») було здійснено інспектування потенційних площадок для реалізації пілотних проектів в електричних мережах АТ «Хмельницькобленерго», зокрема, у містах Старокостянтинові та Кам’янці-Подільському.

Таким чином, АТ «Хмельницькобленерго» впевнено і послідовно прямує до застосування у своїй діяльності новітніх технологій енергоаудиту, обліку електроенергії, автоматизації електричних мереж, впровадження найсучасніших технологій диспетчерського управління. Завдяки цьому в уже недалекому майбутньому компанії вдасться значно підвищити якість послуг з електропостачання, скоротити технологічні витрати електроенергії та вивести взаємодію зі споживачами на якісно новий рівень.

АТ «Хмельницькобленерго» є однією з перших українських енергокомпаній, де заплановано впровадити технології «розумних мереж». Розглядається одразу декілька площадок для реалізації пілотних проектів. Впроваджувати Smart Grid на теренах Хмельниччини планується за участі провідних енергокомпаній світу.

Розумна енергосистема — електрична мережа, яка включає в себе різноманітні оперативні та енергозберігаючі заходи, включаючи розумні лічильники, розумних споживачів, поновлювані джерела енергії та ресурси забезпечення енергоефективності. Електронне керування параметрами електроенергії, керування її виробництвом і розподілом є важливими аспектами розумної енергосистеми.

Джерело

2ogoloshenya