Минуло не так багато часу від публікації нашого сюжету про можливі затори на дорогах Кам'янця-Подільського у зв'язку із початком ремонту об'їзної дороги.

На жаль сьогодні, висловлені тоді прогнози розвитку події, для багатьох кам'янчан як для власників авто так і для тих хто користується громадським транспортом втілилися у життя.

Близько опів на 11 на проспекті Грушевського сталося зіткнення вантажної фури та легкового автомобіля. Навіть незважаючи на те, що пошкодження автомобілів були незначними, водії не бажали деблокувати рух на проспекті та викликали патруль поліції аби ті з'ясували винуватця аварії.

До поки очікували на приїзд правоохоронців на самому проспекті виник величезний затор. Зважаючи на те, що по обидві сторони вулиці були припарковані автомобілі об'їхати місце ДТП не було можливості, а тому в учасників дорожнього руху не залишалося іншого вибору як чекати коли буде відновлено проїзд.

Проте дехто із водіїв бажаючи зберегти свій час та нерви все таки вирішив об'їхати заблоковану ділянку дороги  через прилеглий двір.

Приблизно через 15-20 хвилин на місце події прибули поліцейські, які відновили рух транспорту по проспекту Грушевського.

Особливо звертаємо увагу на те, що жоден чиновник який відповідає за забезпечення комфортного пересування на дорогах на місце ДТП не прибув, не перебував у жодній з маршруток під спекою очікуючи відновлення руху, а тому подібні ситуації будуть повторюватися і в майбутньому.

2ogoloshenya