Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Сьогодні міський голова Михайло Сімашкевич перебуває з робочим візитом у столиці, де разом із керівниками проекту ЄС “EGOV4UKRAINE” урочисто підписав меморандум про співпрацю щодо пілотного впровадження в Центрі надання адміністративних послуг інформаційної системи "Вулик".

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Нагадаємо, що завдяки участі в грантовій програмі проекту ЄС “EGOV4UKRAINE”  Кам’янець увійшов до десяти пілотних міст в Україні, де буде встановлено програмний комплекс автоматизації Центрів надання адмінпослуг «Вулик». Його мета – розбудова потенціалу Центрів для забезпечення електронних послуг на основі обміну загальними даними та інформаційної системи. 

Фото Михайло Сімашкевича.

Попередньо у тестовому варіанті система запрацює восени. Її впровадження можливе також у таких містах, як Українка, Ржищів та Обухів (Київська область); Каховка та Нова Каховка (Херсонська область); Южне (Одеська область); Олевськ (Запорізька область); Чортків (Тернопільська область); селищі Гуменці (Хмельницька область).

2ogoloshenya