Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Фото Богдана Беркуты.

3 серпня в Кам’янці-Подільському на центральному міському стадіоні ім. Г.Тонкочеєва матчем між командами Фортеця (Кам’янець-Подільський) та Поділля НГУ (Вінниця) стартує друге коло   Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» в дивізіоні «ЦЕНТР».

Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної і фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій, започаткована ще у 2015 році, яка проводиться серед учасників АТО в шести регіональних дивізіонах: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

Змагання сезону 2018 розпочалися ще 31 березня, а завершаться вони 14 жовтня – у День Захисника України. Цього року у Чемпіонаті беруть участь 70 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві тисячі учасників бойових дій – захисників України. Матчі проходять щотижня у 42 містах України.

За результатами змагань, кращі 16 команд регіональних дивізіонів вийдуть до плей-оф, матчі якого пройдуть на НТБ ФК «Динамо» (Київ) у Чапаєвці. Саме ці колективи й визначать між собою дві найсильніші команди, які розіграють між собою перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в День Захисника України.

Футболісти з Кам’янця-Подільського останніми приєдналися до боротьби за Кубок Героїв АТО і сьогодні зіграють із лідером нашого дивізіону, командою ПОДІЛЛЯ НГУ із м. Вінниця.

Побажаємо нашим хлопцям вдалого старту в чемпіонаті та перемоги у сьогоднішньому матчі.

2ogoloshenya