В області протягом 7 років поспіль за ініціативами обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до початку нового навчального року проводиться обласна благодійна акція «Готуємо дітей до школи», яка триває з 1 серпня по 4 вересня.

Метою акції є допомога сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах, сім’ям вимушених переселенців, сім’ям учасникам антитерористичної операції  підготувати до школи діток, забезпечити їх   шкільною формою, спортивним одягом, взуттям та необхідним  приладдям.

У 2017  цю акцію активно підтримали пересічні громадяни, волонтери, благодійники та підприємці. Так, завдяки їм отримали необхідну допомогу 822 сім’ї, в яких виховується  2117 дітей.

Загалом районним, міським, селищним центрам соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передано понад 300 шкільних форм, 100 пар взуття та канцелярські товари. Під патронат обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взято 23 родини, в яких виховується 70 дітей. Орієнтовна вартість переданих речей склала понад 140 тис. грн.

Особливу подяку колектив обласного центру висловлює благодійникам, які виявили бажання взяти участь в акції  за небайдужість та турботу про малят.

Цьогоріч акція стартувала у середині липня. Обласним центром   надіслано листи на адресу районих, міських та  селищних центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та об’єднаних територіальних громад, з метою охопити  якомога більшу кількість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Обласний центр має на меті взяти під патронат 20 сімей, в яких виховуються 62 дитини. В рамках проведення благодійної акції колектив обласного центру  просить долучитися усіх бажаючих підприємців та громадян для допомоги дітям.  Не будьте байдужими, допоможіть школярикам відчути радість зустрічі з школою та бути впевненими у собі ! Контактні телефони № 76-55-58, 76-55-95 відповідальна особа Мазурик Віта  Олексіївна (№ тел. 096 816 04 08).

За інформацією Хмельницького обласного центру
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

2ogoloshenya