Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "хмельницький базар"

Багато хто з хмельничан чекає неділі, щоб сходити за покупками на ринок чи у магазини, так би мовити запастись на увесь тиждень. Погодьтеся, що для багатьох такі слова як "неділя" і "шопінг" стали синонімами.

Однак, як переконує хмельничанин Ткачук Роман, неділя - це день відпочинку й вихідний для усіх, у тому числі для продавців. Він пропонує заборонити торгівлю у місті у цей день тижня.

Чоловік розмістив відповідну петицію на сайті міської ради у розділі "Благоустрій міста та будівництво". Роман зазначає, що супермаркети, базари та торгові центри повинні бути закритими у неділю. Дозволити працювати у цей день хмельничанин пропонує лише закладам харчування: ресторанам, піцеріям, столовим та кафе. Також, як додає автор петиції, заборона не повинна стосуватися малих продуктових магазинчиків, але при умові що сам власник крамниці буде стояти за прилавком і вести обслуговування клієнтів. Петиція за два дні вже набрала 10 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 88 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

2ogoloshenya