Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Очевидно, чоловік уже й не уявляв собі іншого способу життя, ніж у постійних крадіжках.

Після того, як його в черговий раз упіймали з викраденим, поліцейські зробили дома у крадія обшук. Крім усього іншого, знайшли там пластид і канабіс. Господар помешкання божився, що і те, і інше знайшов не смітнику поблизу одного з сіл Шепетівського району. А знайшовши, вирішив, що не варто добру пропадати в полі та приніс знахідку додому.

Втім, на цьому в його «послужному списку» знахідки скінчилися. Слідство встановило, що на початку цього літа він із допомогою лома та молотка пробив отвір у стіні, суміжній зі своїм помешканням, та викрав у сусідів три радіатори опалення. Того ж дня злодюжка збув викрадене.

Наступну крадіжку він скоїв уже на початку липня. Крадій зайшов через хвіртку на подвір’я приватного будинку у Шепетівці та поцупив звіди металеву драбину.  Того ж дня продав її, одержавши від покупця 220 гривень.

Не знати, наскільки довгим вийшов би той  перелік викраденого, якби 10 липня цього року злодюжка не спокусився конем. Він поцупив гривастого вартістю майже 27 тисяч гривень прямо з  пасовища. Хто знає, яка доля спіткала би бідолашну тварину, якби поліцейські не впіймали конокрада за гарячими слідами.

Мабуть, не варто згадувати всі статті Кримінального кодексу, за якими його тепер обвинувачують. Справу незабаром розглянуть у Шепетівському міськрайонному суді. І якщо суд визнає його вину за всіма пунктами, чоловік знову, і досить надовго, відправиться туди, де вже був.

Джерело

2ogoloshenya