На Хмельниччині чергова ДТП забрала два життя

У аварії в Старокостянтинові загинули мати і донька. В автобус під керуванням вінничанина врізався легковий автомобіль.

На Хмельниччині поліцейські з'ясовують обставини ДТП, в якій загинуло двоє осіб, передає "Вечірній Кам'янець" з посиланням на Depo.Хмельницький.

Як повідомили в СК ГУНП, ДТП сталася вчора, 29 липня, близько 21:30 в Старокостянтиніві по вулиці 1 травня поблизу автозаправки.

Попередньо встановлено, що 27-річний хмельничанин на автомобілі Сitroen C Elysee не обрав безпечної швидкості та інтервалу руху та під час здійснення маневру об'їзду автобуса Mercedes, який рухався в попутному напрямку, зіткнувся з його задньою частиною. Автобус рухався без пасажирів, за кермом перебував 28-річний житель Вінниці.

У результаті ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження у вигляді закритих переломів правого стегна та руки, а також черепно-мозкової травми. Чоловіка у важкому стані доправили в Старокостянтинівську центральну районну лікарню.

Ще двоє пасажирок автомобіля - 29-річна жінка та її 58-річна матір від отриманих травм померли на місці події.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років позбавлення волі. Слідчі з'ясовують усі обставини ДТП.

Нагадаємо, нещодавно у жахливій аварії загинула ціла родина з Нетішина.

2ogoloshenya