Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Результат пошуку зображень за запитом "поліція"

Щоб забезпечити нормальне функціонування дорожнього руху та уникнути аварійних ситуацій на дорогах Хмельниччини збільшиться чисельність контрольних пунктів.

У патрульних групах, разом із службовцями Національної поліції нестимуть службу і представники Національної гвардії України. Такі пости з’являться на трасах, що мають державне та міжнародне значення.

До 23 липня групи патрульних мають контролювати не лише вказані траси, а й потенційно небезпечні ділянки руху на дорогах.Контроль посилять на траси у напрямку Південних регіонів, а також країн ЄС.

Наразі патрульні групи знаходяться на автомобільних дорогах державного значення Н-03 у напрямку Чернівців та на М-12 по обидва боки від Хмельницького (у напрямках Вінниці та Тернополя). Проте жодних змін у їхній роботі, а також підсилення патрулювання представниками Нацгвардії поки не відбулося.

Джерело

2ogoloshenya