Підозріле самогубство в прикордонній академії. Батьки впевнені, що сина-першокурсника вбили

"Я все чекаю, що він зайде колись", - каже мати померлого курсанта Наталія Коберська. Жінка не вірить, що її первісток наклав на себе руки у перший рік навчання.

Сподівається, що справу таки розкриють і доведуть, що сина вбили. Слідство триває і по нині. Та відповідей і досі немає.  

Більш як рік тому в хмельницькій академії Держприкордонслужби за загадкових обставин помер першокурсник. Мертвого курсанта Анатолія Коберського знайшли 2 травня 2017 року.  В академії казали, що виявив тіло, яке висіло на тенісній сітці в спортзалі, днювальний. Першокурсник із Херсонщини через тиждень мав святкувати повноліття.  Батьки досі не можуть повірити в загибель сина, особливо ж у версію про його самогубство. Хлопець не провчився і року, незадовго до смерті за сумлінне навчання отримав звання молодшого сержанта. Про це йдеться в сюжеті "ТСН". - Коли ми прийшли в прокуратуру, один із офіцерів, коли з нами спілкувався, три рази повторив: до нашого прибуття на місце події місце було зачищене і замите", - каже батько Віталій Коберський. 

Мати Наталія на тілі слідів задушення не побачила. - Він був побитий. Ознак того, що він був повішений, я не побачила. Не було суцільної горизонтальної лінії по шиї, були плями, рожеві такі, а от на голові, можливо чимось, дубинкою, не дубинкою, не знаю, чимось ударили по голові", - каже жінка. 

Джерело

2ogoloshenya