Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34

Інцидент стався в селі Вовковинці Деражнянського району Хмельницької області. На щастя, в результаті вибуху ніхто не постраждав.

Того вечора, повернувшись додому в стані алкогольного сп'яніння, 44-річний чоловік посварився з дружиною.

Коли аргументи закінчилися, він почав погрожувати 42-річній жінці гранатою, і та, забравши дітей, втекла до сусідів. Чоловік не заспокоївся і свою погрозу виконав. Прикріпивши до керма власного скутера 200-грамову тротилову шашку, він помістив туди детонатор і зробив розтяжку, після чого підірвав пристрій дистанційно. На щастя, ніхто не постраждав, а ось транспортний засіб і частина веранди отримали пошкодження.

Прибулі на місце правоохоронці виявили в будинку корпус гранати Ф-1 і деталі детонаторів. Походження знахідок винуватець вибуху пояснювати відмовився. Поліція підозрює, що це «сувеніри» із зони бойових дій, так як чоловік брав участь в АТО. Слідство триває.

Джерело

2ogoloshenya