Хмельницьким міськрайонним судом обрано міру запобіжного заходу 30-річному мешканцю Хмельницького району, якого підозрюють у вбивстві місцевого таксиста.

Під час розгляду клопотання, в судовій залі підозрюваний заявив, що на час слідства хоче залишитися за ґратами, адже боїться за своє життя та життя матері. Про це повідомила прес-секретар суду Алла Плінська.

Також стали відомі мотиви та подробиці вбивства. За словами чоловіка, що знаходився на лаві підсудних, він не хотів вбивати таксиста, а мав намір лише відібрати кошти, аби погасити кредит в розмірі 25 000 гривень. Тим не менш, відомо, що підозрюваний знав, що у таксиста є діти, проте, це його не зупинило. Він зробив кілька пострілів у життєво важливі органи з пістолета, якого придбав через інтернет, а тіло вбитого залишив у лісосмузі та прикидав гіллям.

Врешті, суд все ж обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на час досудового слідства. За скоєне, 30-річному подолянину загрожує позбавлення волі на термін до 15 років.

Нагадаємо, правоохоронці розкрили жорстоке вбивство таксиста скоєне 7 липня.

Джерело

2ogoloshenya