Сьогодні суддя Хмельницького апеляційного суду Інна Вітюк розставила крапки над "і" у справі секретаря Хмельницької мерії Михайла Кривака.

Про це пише Depo.Хмельницький.

Апеляційний суд Хмельницької області завершив розгляд скарги секретаря міської ради Михайла Кривака на постанову міськрайонного суду від 19 березня, якою посадовця позбавили права керуванням автомобілем на рік та присудили штраф у 10 тисяч 200 гривень.

Апеляційний суд Хмельницької області залишив постанову міськрайонного суду без змін. Відтак, Кривака визнали винним у водінні в нетверезому стані, він має сплатити штраф 10 200 гривень та бути позбавлений водійського посвідчення на рік. Ця постанова остаточна і оскарженню не підлягає.

Як відомо, 16 січня патрульні зупинили службову автівку мерії, за кермом якої був секретар Хмельницької міськради Михайло Кривак. Оформили за ч.1 ст.130 КУпАП - нетверезе водіння.

На кілька попередніх засідань Кривак також не явився через перебування на лікарняному. Активісти не розгубилися і понесли йому картатого пледа, який "лікує всі недуги посадовців".

Свідки на останньому засіданні повідомили, що секретар міськради Кривак відмовився від тесту на алкоголь і втікав від патрульних.

Постановою Хмельницького міськрайонного суду йому призначили сплатити 10 200 гривень штрафу і позбавили права керувати транспортними засобами на рік. Він подав апеляцію, але на засідання Апеляційного суду не з'являвся.

На початку червня посадовець прийшов у суд і заявив клопотання перенести розгляд справи, оскільки його адвокат не може прибути до суду.

2ogoloshenya