Хмельничанина, який підпалив будинок з двома дітьми та дружиною, посадили на 5 років

Спочатку чоловік прийшов до колишньої дружини і погрожував її побити.

Коли жінка покликала поліцію, він сильно роздратувався. Аби помститися жінці, заліз на дах і підпалив будинок.  До того ж, через місяць після цього він намагався вкрасти авто з майстерні, в якій працював.  Суд призначив йому 5 років у в'язниці. 

Чоловік та жінка вже деякий час не проживали разом. Це засмучувало 33-річного хмельничанина. Він навіть телефонував колишній дружині та погрожував. А однієї ночі вирішив помститися.

В квітні минулого року вночі він прокрався на дах будинку, в якому проживала жінка разом з двома дітьми і підпалив сіно. Воно загорілося. Жінка почула тріск і помітила дим з горища. Одразу ж викликала пожежників. На той момент у будинку спали ще й двоє дітей. Одному з них було 7 років, іншому - лише 11 місяців.

Пожежники загасили полум'я і ніхто не постраждав. 

В ході слідства правоохоронці з'ясували, що перед тим, як підпалити будинок, чолові приходив до колишньої дружини і погрожував її побити. Однак тоді жінка викликала поліцію і це сильно обурило чоловіка. Вже після цього він вирішив помститися і підпалити будинок колишньої сім'ї.

Пізніше виявилось, що це не єдине кримінальне правопорушення, яке вчинив зловмисник. У травні минулого року він працював в одній з автомайстерень Хмельницького. Коли був напідпитку вирішив вкрасти автомобіль «Opel Vivaro». Тоді поліція затримала його у селі Малиничі Хмельницького району.

Вину чоловіка повністю довели.

Суд призначив йому 5 років ув'язнення. Він спробував оскаржити рішення в апеляційному суді, але скаргу не задовільнили.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області. 

Джерело

2ogoloshenya