Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 39

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 394

Warning: Division by zero in /sata2/home/users/vkkp/www/www.vk-kp.info/libraries/mavik/thumb/resizetype/abstract.php on line 34
Працівники поліції викрили хмельничанина, який незаконно вирощував  марихуану
 
Чоловіка викрили поліцейські.

Працівники поліції викрили 41-річного мешканця Хмельницького, який на власній присадибній ділянці у місті, всупереч існуючим заборонам, вирощував марихуану. Про це повідомляють у прес-службі Національної поліції області.

«Правоохоронці виявили та викорчували 46 кущів нарковмісної рослини. Крім того, під час санкціонованого обшуку в будинку чоловіка поліцейські знайшли та вилучили 2 паперові згортки із сухою подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору та 8 коробок від сірників, в яких знаходилось насіння, схоже на насіння конопель. Знахідку направили на експертизу», - кажуть правоохоронці.

Чоловік пояснив працівникам поліції, що зілля вирощував та зберігав для власного вживання, не маючи на меті його збувати.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 Кримінального кодексу України - Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

Джерело

2ogoloshenya