Результат пошуку зображень за запитом "людина з біркою на нозі"

У центрі Хмельницького на дитячому ігровому майданчику загинув 50-річний чоловік.

За попередньою інформацією, він випадково торкнувся оголених проводів, які висіли за батутом, де стрибали діти, і помер на місці. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу: порушення правил охорони праці, що призвели до загибелі людини.

- Схоже, це був нещасний випадок, - сказала «ФАКТАМ» спікер Хмельницького відділу поліції Главку Нацполіціі в Хмельницькій області Світлана Свідерська. - Безробітний чоловік 1968 року народження прийшов допомогти своїй дружині, яка продає каву в центральному міському парку ім. Шевченко. Тут же, біля її кіоску, знаходиться дитячий розважальний майданчик, атракціони, батут.

Треба сказати, що з документами у господаря атракціонів все в порядку: у нього є всі дозволи, дотримана техніка безпеки. На одному зі стовпів між атракціонами знаходиться електричний щиток, звідки йдуть дроти до тих атракціонів, яким необхідно електроживлення. Але ящик закритий і висить на стовпі досить високо, у всякому разі дітям до нього не добратися.

Навіщо цей чоловік, який прийшов допомагати дружині, туди поліз, що він хотів зробити, зараз вже навряд чи хтось дізнається. Його дружину опитували, вона теж не розуміє, чому він пішов до щитка. Але факт залишається фактом: чоловік відкрив ящик, доторкнувся до проводів, його тут же вдарило струмом, він впав.

До потерпілого відразу підбігли перехожі, спробували надати йому першу допомогу, зробити штучне дихання. Незабаром на місце події під'їхала швидка допомога. Медики, до речі, пізніше повідомили, що біля ніг чоловіка лежали змотані дроти і подовжувач. Лікарі констатували клінічну смерть потерпілого, але, тим не менш, намагалися реанімувати його в кареті «швидкої». На жаль, безуспішно.

Зараз тіло чоловіка передали судмедекспертам, які повинні точно встановити причину смерті. Обставини події буде з'ясовувати слідство. Якщо виявиться винуватець того, що сталося, йому буде загрожувати до п'яти років обмеження волі.

Джерело

2ogoloshenya