Запрошуємо у липні!

14-15 липня, Руська брама - "ZAGATA FESTIVAL 2018".

На два дні Кам’янець стане майданчиком, що продовжить започаткований минулого року літературно-музичний фестиваль «Zagata Music Day».

На головній та акустичній сцені виступлять не лише українські артисти, але й виконавці з Європи, Великобританії та США. 
У програмі фестивалю – також покази фільмів, можливість взяти участь в різноманітних перформансах. На Руській брамі працюватимуть фуд-зони, тож кожен зможе знайти собі тут заняття до душі.

14 липня, готель «Ксенія» - XI міжрегіональний фестиваль краси.

В його рамках плануються змагання для перукарів, візажистів та майстрів нігтьової естетики з благодійним збором для потреб військових.

21 липня, МБК – великий оперний концерт.

Знаменитий тенор Емануеле Сервідіо та солістка Черкаської філармонії Олена Лютаревич подарують кам’янчанам і гостям міста концерт оперної музики.

Приймає поціновувачів великого мистецтва міський будинок культури 21 липня о 19.00.

Концертна програма буде насичена найвідомішими оперними аріями та дуетами зарубіжних і українських композиторів. Очікує на відвідувачів і особливий сюрприз від італійського тенора.

18 червня-31 серпня, Міська Ратуша - квест «Знайди скарб в музеї грошей».

Історичний музей-заповідник запрошує батьків та дітей 5-х-7-х класів познайомитися з історією гривні, навчитися розрізняти монети країн світу за зображеннями, дізнатися, що таке аверс та реверс, взнають де та як карбують монети.

Місце проведення: міська Ратуша (пл.Польський ринок,1), тривалість - 1 година. Кількість осіб у групі: від 5 до 15 осіб.  Запис за телефоном: 0972140897

 

2ogoloshenya