Вчора, о 9:30 в Кам'янці-Подільському сталася цікава подія.

Біля припаркованого навпроти податкової інспекції автомобіля голови Жванецької ОТГ Тетяни Криворучко зупинилася "Волга".

За лічені секунди, не виходячи із авто, "прихильник недобрих сил" облив одне із коліс машини пані Тетяни невідомою речовиною й швидко покинув місце події. Проте "знавець" чорної магії не зміг передбачити, що в будівлі навпроти встановлені камери відеоспостереження на які чорна магія поки що не впливає, хоча й отримати запис моменту проведення ритуалу було досить проблематично.

Окрім камер відеоспостереження момент здійснення обряду бачив і власник припаркованого поруч автомобіля.

 

Тетяна Криворучко одразу викликала на місце події поліцію та священнослужителя. Як зазначила голова Жванецької об'єднаної територіальної громади це вже не вперше використовують проти неї магічні засоби впливу. Пані Тетяна пов'язує цей випадок із її діяльністю в якості голови громади й підозрює у вчинені "магічного" злочину одного із депутатів Кам'янець-Подільської районної ради.

Якщо ж і справді це було не банальне хуліганство, а умисне використання чорної магії то виконавцю обряду слід пам'ятати, що він своїми діями запустив "бумеранг" який обов'язково до нього повернеться.

2ogoloshenya